Πρόοδος “ΣΘΤΕ202 Διδακτική των Φυσικών Επιστημών” (εαρινό εξάμηνο 2020-21)

Απρ 30, 2021

Ρέθυμνο, 5/4/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο μάθημα “Διδακτική των Φυσικών Επιστημών” (ΣΘΤΕ202) που πραγματοποιείται το εαρινό εξάμηνο 2020-2021 μέσω τηλεδιάσκεψης σε συνδυασμό με υλικό που αναρτάται μέσω του e-class της Σχολής Επιστημών Αγωγής (https://eclass.edc.uoc.gr/) θα διενεργηθεί ενδιάμεση εξέταση προόδου την Πέμπτη 15/4/21 και ώρες 12.00 – 13.30 εξ αποστάσεως.

Για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις απαιτείται η εγγραφή σας στο e-class της Σχολής Επιστημών Αγωγής (https://eclass.edc.uoc.gr/), με το ακαδημαϊκό e-mail που σας έχει δοθεί από το Τμήμα φοίτησής σας.

Αφού κάνετε την εγγραφή θα επιλέξετε στα μαθήματα την κατηγορία “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ – ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ” και θα σας εμφανιστεί το μάθημα με τίτλο “Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά (STEM) στην Εκπαίδευση”. Για την είσοδο στο μάθημα απαιτείται κωδικός, ο οποίος είναι: dfe2021. Περισσότερες διευκρινίσεις για τον τρόπο εξέτασης του μαθήματος και τις τεχνικές λεπτομέρειες θα υπάρχουν στο μάθημα με τίτλο “Διδακτική των Φυσικών Επιστημών” αφού συνδεθείτε στο e-class που σας αναφέραμε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο edthe@edc.uoc.gr

Από το Εργαστήριο

Δημήτρης Σταύρου

Καθηγητής Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών

ΠΤΔΕ- Πανεπιστήμιο Κρήτης