257. 15ος Αγώνας δρόμου Πανεπιστημίου Κρήτης

15os ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

& 

Αγώνας Δρόμου για Όλους - Γύρος Πανεπιστημιούπολης Βουτών

 

Τρέξτε για την υγεία σας !

Τρέξτε και απολαύστε τη χαρά της κίνησης !

 

Έχετε πολλούς λόγους για να βρεθείτε στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, ώρα 11.00π.μ. και να συμμετάσχετε στον αγώνα δρόμου για όλους - Γύρος Πανεπιστημιούπολης Βουτών, σε απόσταση 3000 μέτρων περιμετρικά των κτιρίων της Πανεπιστημιούπολης, εκκίνηση του αγώνα από τον χώρο στάθμευσης του Τμήματος Χημείας.

 

Αν δεν θέλετε να τρέξετε ...μπορείτε να περπατήσετε την απόσταση.

 

Εγγραφές για τον αγώνα Γύρος Πανεπιστημιούπολης Βουτών μέχρι τις 10.30 π.μ. στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης μπροστά στην είσοδο του χώρου στάθμευσης της Ιατρικής και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα http://unisport.uoc.gr/race-uni/race-match.html

 

Αν νομίζετε ότι μπορείτε περισσότερα, ελάτε νωρίτερα στον ίδιο χώρο.

Δηλώστε ηλεκτρονικά συμμετοχή(λόγω ηλεκτρονικής χρονομέτρησης οι δηλώσεις θα γίνονται μόνο μέσω τις ιστοσελίδας του αγώνα, ηλεκτρονικά) στον μεγάλο αγώνα του Πανεπιστημίου που ενώνει τα κτίρια Κνωσού και Βουτών, μέχρι τις 8.00 π.μ., με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 8.20 π.μ. θα μεταβείτε στα κτίρια της Κνωσού και στις 9.00 π.μ. το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα απόστασης 12,6 km και ακολουθώντας την διαδρομή μέσα από την πόλη του Ηρακλείου θα τερματίσετε στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών.

 

Ο αγώνας δρόμου του Πανεπιστημίου Κρήτης ξεκίνησε ως θεσμός το 2002 και η διαδρομή επελέγη ώστε να συνδέει τις δύο βασικές Πανεπιστημιακές μονάδες του Ηρακλείου (Κνωσός και Βούτες). Η διαδρομή, μήκους 12,6 km περνά από το κέντρο του Ηρακλείου με στόχο να υπενθυμίζει στους κατοίκους της πόλης ότι η άσκηση και ο αθλητισμός είναι πηγή ζωής. Με τον αγώνα δρόμου το Πανεπιστήμιο Κρήτης, συμμετέχει στο αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης μας μεταφέροντας το μήνυμα ότι αθλητισμός και πολιτισμός είναι αναπόσπαστα συστατικά της εθνικής μας παιδείας. Επίσης αποτίνει φόρο τιμής στα θύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που σηματοδότησε την επιστροφή της χώρας μας στην Δημοκρατία, υπενθυμίζοντας με τον τρόπο αυτό ότι το Ελληνικό Πανεπιστήμιο είναι θεματοφύλακας της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.

 

 

Μην διστάζετε. Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά.

Τρέχοντας, τρέχετε για την υγεία σας.

Σημασία έχει η συμμετοχή.